Gyakran Ismételt Kérdések

Természetesen, hiszen az etanol okozta rosszabb fűtőértékből adódó fogyasztás növekedésre is segítséget nyújt, valamint a bio alkotók káros lerakódását is megakadályozza.

Az üzemanyag szivattyúk kenésre érzékeny üzemanyagrendszeri elemek, mind meghálálják, hogy a rosszabb kenőképességű vízszívó etanol mellé a kenést segítő SPURI®-t használjuk.

A SPURI® üzemanyagadalék mindkét fajtájának folyamatos használata, bármilyen típusú és üzemű (benzin és dízel) belső égésű motorhoz ajánlott, minden tankolásnál.

Motorhoz, csónakmotorhoz, bármilyen belső égésű motorhoz. FONTOS: A SPURI® üzemanyagadalék NEM ad kenést, két ütemű motorokhoz ugyanúgy kell motorolaj.

Mindkét termék professzionális termék, a „pirosat” az átlagos felhasználóknak ajánljuk. A „kék” (JG-2) egy koncentráltabb és részben más összetételű prémium termék, melyet azon felhasználóknak ajánlunk, akik nagyobb terhelésnek teszik ki gépjárműveiket.

A 125 ml-es SPURI® üzemanyagadalékok egy tankhoz lettek kalibrálva, azaz 62,5 literhez. Egészen pontosan 0,002 ezrelék. Ez az arányszám igaz a piros és a kék (JG-2) termékre is. Ettől eltérően nem okoz kárt, a kétszeres túladagolás sem. Ennél koncentráltabb túladagolás nem javasolt, mert nem lesz hatékonyabb.

A SPURI® üzemanyagadalékok az üzemanyagok minőségét javítják fel, így érdemes folyamatosan használni.

A SPURI® üzemanyagadalékok sok esetben már az első tankolásnál kifejtik a hatásukat, de igazán jó eredményeket csak 4-6 tankolásnál tud elérni. Javallott a folyamatos használata. Így az elért állapotot szinten is tudja tartani.

Igen, a SPURI® benzin és dízel üzemű autóban is használható. Gáz üzemű autóban is, ebben az esetben sem a gáztartályba, hanem a hagyományos üzemanyagtartályba kell tölteni.

Nem mérvadó, hogy tankolás előtt, közben vagy után öntjük a tankba az üzemanyagadalékot.

Természetesen, igen. A SPURI® javítja az égés minőségét, ezáltal nagymértékben csökkenti a károsanyag kibocsátást, ezáltal meghosszabbítja a részecskeszűrő élettartamát.

A SPURI® egy üzemanyagadalék. Csakis és kizárólag az üzemanyag tartályba önthető. Semmilyen körülmények között nem lehet motorolaj helyett használni vagy motorolaj mellé öneteni a motorblokkba.

Webáruházunkon kívül a SPURI® üzemanyagadalékok Magyarországon számos benzínkúton, autóalkatrész kereskedésben és szervizben beszerezhetőek. A legkedvezőbb árakat viszont nagy valószínűséggel az interneten érheti el.