Céges vélemények

Alföldi Közlekedési Kft.

Társaságunk Gyomaendrődön menetrendszerinti helyi járati szolgáltatást végez a következő autóbuszokkal: 2db IK 280-as csuklós, 1 db IK 260-as és 1db MAN SL 200-as. Tesztelésre a SPURI üzemanyag adalékot 1 hónapig használtuk 2 db autóbuszban. Egy IK 280 (csuklós) és 1 db 260 típusúhoz (10 év feletti, alap szívómotoros RÁBA). Az adalék használata előtt és az 1 hónapos használat után bemérést végeztünk szakszervízben, melynek mérési jegyzőkönyvét mellékelem (káros anyag kibocsátás). Tapasztalatunk: indítási könnyebség -10foknál is, kimutatható fogyasztáscsökkenés, szemmel látható fekete füst csökkenés.

Rácz József

MIK Zrt.

A MIK Zrt. referencia mintaként 2014. január hónapban a KKG-387 frsz-ú Volkswagen Polo típusú személygépkocsiba próbálta normál üzemmódban az adalékanyagot. kedvező tapasztalatunk alapján valószínűsíthető, hogy ezen anyag rendszeres használatával csökken a gépjármű káros anyag kibocsátása, csökken az üzemanyag fogyasztása és vélhetően nőni fog a motor élettartama is.

Vaszily Vince

Mihő Kft.

A Mihő Kft. gépjárművébe tesztelésre kipróbált adalékanyag hatására a motor reggeli indításánál könnyebben indult, napi használatban dinamikusabb volt. A fogyasztása mérhetően csökkent.

Palkóné Erdődi Marianna

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

2014. január 16-án személyes találkozásunk alkalmával kipróbálás végett kaptam 1 db 2 dl-es folyadékot. Operatív igazgató úr részére került átadásra, aki hétvégén hosszabb utat tett meg az általa használt gépjárművel. nagyon pozitívan vélekedett a tisztító folyadékról, csendesebbé vált a motor hangja, amit konkrétan észlelt. AZ eltelt napokban több helyről is kaptam olyan információt, hogy ismerik és szeretik a terméket.

Fegyverneki Gáborné

MIVIZ Kft.

A LON-487 frsz.-ú gépjármű üzemanyag tankjába tesztelésre betöltött adalékanyaggal kapcsolatban a kollégám azt tapasztalta, hogy a jármű motor zaja lecsökkent. Véleménye szerint hosszabb távon motorkímélő és a fogyasztást is kedvezően befolyásolja ez a termék.

Pásztor Lászlóné

Szentes Városi Önkormányzata

Intézményünk a GJA-133 forgalmi rendszámú Liaz típusú kommunális hulladékgyűjtő gépkocsinál használta a SPURI®; adalékot. A vizsgált időszak: 2002. augusztus 1-30. 1345 km futás alatt az egyébként szokásos megtakarításnál több üzemanyag megtakarítás jelentkezett. Igen rövid idő alatt – egy heti használat után – a motor járása egyenletesebb lett. Ezt követően az összes diesel gépjármű, melyek központi tartályból vételeznek üzemanyagot, SPURI® adalékkal keverten tankolnak. Összesen 20 jármű használja folyamatosan. Gépeink igen széleskörű feladatot látnak el (szállítás, földmunka, hóeltakarítás stb.) időszaknak megfelelően. A járművek életkora 10 év feletti és az így tapasztalható min. 4-5 %-os megtakarítás részünkre kielégítő. További megtakarítást javítási költség csökkenésével remélünk.

Varga Sándor